• Eigen vervoer
  • Snel in maatwerk
  • Familie bedrijf
  • Eigen ontwerpafdeling
  • Garantie

Gratis workshop bij Rokerij Marle

Gepubliceerd op 1 april 2023 om 13:42

Ben jij ook zo'n liefhebber van gerookte vis, vlees of groenten? En zou je graag willen leren hoe je dit zelf thuis kunt doen met behulp van een rookoven? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Bij VuuR bieden wij namelijk een gratis workshop "Werken met de rookoven" aan, gegeven door de ervaren Trea Pierik, eigenaresse van Rokerij Marle.

Tijdens deze workshop leer je alles over het gebruik van de rookoven: van het aansteken van de rookhout tot het controleren van de temperatuur en het bereiden van verschillende gerechten. Trea Pierik deelt haar kennis en ervaring graag met jou, zodat jij straks de heerlijkste gerookte producten zelf kunt maken.

De workshop is speciaal bedoeld voor klanten die een VuuR rookoven of rookkast hebben aangeschaft en wordt gratis aangeboden. Zo willen wij onze klanten niet alleen de beste producten bieden, maar ook de nodige kennis en vaardigheden om hier optimaal van te kunnen genieten. Bovendien kunnen klanten hun bestelling tijdens de workshop direct ophalen, wat het gemak en de service nog verder vergroot.

De workshop "Werken met de rookoven" vindt plaats op onze locatie in Marle. De data en tijden worden tijdig gecommuniceerd met de deelnemers. Wil jij ook leren hoe je zelf de lekkerste gerookte producten kunt maken? Schaf dan nu een VuuR rookoven of rookkast aan en meld je aan voor onze gratis workshop!

 

Ambachtelijke rokerij Marle, een bijzondere plek! 

De rokerij is namelijk gevestigd in de voormalige zondagsschool aan de Hammerweg, in de volksmond bekend als het 'zondagsschooltje'. Het is een gemeentelijk monument. Vanaf eind negentiende eeuw tot medio jaren zestig maakten jonge Marlenaren er kennis met de Bijbel, terwijl de ouders ter kerke gingen. "Het is rond 1898 gebouwd. Allereerst van hout". Eind jaren twintig bleek het hout echter grotendeels verrot en is een nieuwe school opgetrokken uit steen.

We hebben het gerenoveerd en ingericht als rokerij met winkel en restaurant. Ook zijn wij de hoofddealer van Borniak rookovens. Deze zijn geschikt voor zowel de beginner als de professionele kok. Er is voldoende parkeerruimte bij de rokerij. Kom es vrijblijvend kieken.

 

De rookoven-demonstratie duurt ongeveer een uur.

- Inclusief broodje paling, zalm of gerookte beenham + iets warms uit de rookoven

- Koffie of thee

- Normale prijs 17,50 per persoon, dus nu GRATIS

- Datum en aanvang in overleg met u. 

U kunt dus bij Rokerij Marle direct uw bestelling meenemen en de rookoven-workshop GRATIS volgenReactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.