Erfafscheiding in cortenstaal

Gepubliceerd op 13 maart 2023 om 12:39

De cortenstalen houtopslag van VuuR en de cortenstalen tuinkast zijn twee producten die perfect bij elkaar passen en elkaar aanvullen. Beide producten zijn gemaakt van onverwoestbaar cortenstaal en hebben een robuuste uitstraling. Door de combinatie van deze producten creëert u niet alleen een praktische opslagruimte voor uw hout en tuingereedschap, maar ook een mooie erfafscheiding voor uw tuin.

De houtopslag is speciaal ontworpen om uw hout snel en ecologisch op te bergen en te laten drogen. Dit is belangrijk omdat vochtig hout kan leiden tot rookontwikkeling en een slechtere verbranding. Door het hout op te bergen in de houtopslag van cortenstaal, zorgt u ervoor dat het hout droog blijft en u kunt genieten van een optimale verbranding.

De cortenstalen tuinkast is ideaal voor het opbergen van al uw tuingereedschap. De kast is gemaakt van massief cortenstaal en zelfs te leveren als buitenkluis. Deze is dan getest en gecertificeerd volgens de normering S-1, 14-440. Dit betekent dat de kast zeer sterk en duurzaam is en bestand is tegen alle weersomstandigheden. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over roest of slijtage en kunt uw gereedschap veilig opbergen.

Veel van onze klanten gebruiken de combinatie van de houtopslag en de tuinkast als erfafscheiding. Door de achterzijde van de houtopslag te voorzien van dik gaas, kunt u voorkomen dat uw buren ongezien uw stookhout meenemen en heeft u voldoende bescherming tegen inbrekers. Zo creëert u niet alleen een praktische oplossing voor het opbergen van uw hout en tuingereedschap, maar ook een mooie en veilige afscheiding voor uw tuin.

Bent u op zoek naar een duurzame oplossing voor het opbergen van uw hout en tuingereedschap? Dan is de cortenstalen houtopslag en tuinkast van VuuR de perfecte combinatie voor u. Niet alleen zorgen deze producten voor een praktische oplossing, maar ook voor een mooie erfafscheiding voor uw tuin. Neem contact op met VuuR voor meer informatie en bestel vandaag nog uw cortenstalen houtopslag en tuinkast.

Maatwerk is geen probleem, we kunnen elke breedte en hoogte voor u produceren. Vanzelfsprekend kunnen we het transport en eventuele montage ook voor u uitvoeren.

Reactie plaatsen

Reacties

IrinaGof
3 maanden geleden

https://clck.ru/36EvoC