De mannen van VuuR lassen ook de mooiste stalen taatsdeuren voor u.  De onderstaande taatsdeuren leveren we uit voorraad en bezorgen deze geheel gratis.

OOK MAATWERK: Met deze nieuwe gecertificeerde en brandwerende kluisdeur kunt u uw eigen beveiligde ruimte creëren. Zeer eenvoudige montage en alles volgens klasse S-2. Producent van deze kluisdeur is HunterSafes te Oldenzaal. 

 

Dagmaat of muur-opening:

 

1841/172 : 172 cm hoog en 80 cm breed

1841/192 : 192 cm hoog en 90 cm breed, meerprijs € 299

1841/202 : 202 cm hoog en 90 cm breed, meerprijs € 599 

 

We bezorgen de kluisdeur gratis.

 • klasse S-2 volgens EN 14450
 • 6 mm massieve deurplaat
 • 10 sluitschoten
 • standaard dubbelbaardslot met 2 sleutel
 • standaard noodopeningslot met 2 sleutels aan de binnenzijde

Koop altijd een kluisdeur met een nood-opening. Niemand kan u dan opsluiten als de deur openstaat. Tevens kunt u veilig werken door de kluisdeur achter u te sluiten.

 

De oplossing om een ruimte te beveiligen. De AD kluisdeuren zijn  ontworpen voor het veilig afsluiten van archiefruimtes, wapenkamers en serverruimtes. Deze serie hebben een indicatewaardeberging van € 9000,- voor kostbaarheden.

 

Wij zijn sterk in het maken van maatwerk, en dat kunnen we snel voor u doen. Geef ons per email de dagmaat van de opening in de muur door en wij maken de kluisdeur op maat.

 

Het monteren is zeer eeenvoudig en kunt u zonder problemen door elke aannemer laten doen. Wij kunnen hiervoor ook een offerte voor u maken.

Uitverkocht

nwe complete Taatsdeur met dagmaat 231,5 x 93 cm VERKOCHT

€ 1.099,00 € 599,00
Uitverkocht

nwe complete Taatsdeur met dagmaat 231,5 x 93 cm VERKOCHT

€ 1.099,00 € 599,00

UIT VOORRAAD en gratis bezorging. Super mooie ambachelijke taatsdeuren uit voorraad. 

Vanzelfsprekend kunnen we ook alle taatsdeuren voor u op maat maken, geef ons de dagmaat (opening in de muur) door en direct geven wij u de prijs door.

 

 • Hoge kwaliteit taatsdeur met veiligheidsglas 3.3.1.
 • hoogte dagmaat: 231,5 cm en breedte: 93 cm
 • Een handgreep zoals op de foto 4
 • Type opsluitlat: Hart op hart vierkant koker 15×15 mm
 • Levering inclusief montagehandleiding
 • voorzien van 3 vlakken met helder gelaagd veiligheidsglas
 • 1x JNF Taatsscharnier met 90 graden stop en softclose
 • Kleur: RAL9005 zwart - mat fijnstructuur

Zeer eenvoudige montage die u zelf kunt doen of door elke aannemer of een "handige Harry".

 

VuuR staat voor kwaliteit en ambacht !

Het ambacht is springlevend. Ambachtelijke kwaliteit kent "de hand van de meester". Een werkstuk kan een mooie taatsdeur zijn, maar bijvoorbeeld ook prachtige staande lamp. Ieder werkstuk wordt met liefde en vakmanschap gemaakt.

De deur is voorzien van 4 vaks, hendel op 2e en 3e ligger, softclose, veiligheidsglas 3.1.3.

De afwerking in de luxe kleur RAL 7021

Deze deuren hebben niet de plintafwerking aan de onderzijde, maar zijn geheel recht.

Pas op, we hebben slecht een deur voor deze prijs!

 

 

Vraag Antwoord
Waarom maken jullie geen maatwerk meer? We zijn door de vraag naar Cortenstaal erg druk in ons staal-atelier. Daarom hebben we geen tijd voor maatwerk. Misschien weer in het najaar van 2021
Plaatsen jullie de deuren ook? Nee, wij plaatsen de deuren niet. Op deze pagina kunt u de handleiding vonden voor het plaatsen van een taatsdeur. Dit is eenvoudig door een handige klusser te doen.
Hoe gaat de bezorging? Wij doen de bezorging zelf met eigen vervoer. Bij het lossen moet u wel een handje meehelpen. Vanzelfsprekend is de bezorging van deze aanbieding gratis.
Kunnen we de deur met een andere handgreep bestellen? Nee, dat is niet mogelijk. De deuren hebben we al in het magazijn liggen en kunnen we niet meer aanpassen.
Kan ik de deuren komen afhalen in het magazijn. Nee, dat is helaas niet mogelijk. Daarom leveren we de taatsdeuren gratis af.