Rechthoekige bloembakken

De mannen van VuuR lassen de cortenstalen bloem- en bomenbakken geheel rondom, dus extreem stevig en gegarandeerd een lange levensduur. Indien uw gezochte afmeting is niet bij staat, betekent niet dat wij deze niet kunnen leveren. Stuur een email en wij geven u per direct de prijs en de levertijd door.

Cortenstalen rechthoekige plantenbakken van VuuR

Onze cortenstalen plantenbakken zijn gemaakt van kwalitatief sterk staal. De dikte van onze cortenstalen plantenbakken is standaard 2 mm, de bovenzijde van de cortenstalen plantenbakken hebben een brede rand met een dubbele zetting. De plantenbakken worden met ongeroest Cortenstaal aangeleverd. Het duurt dus enige tijd (circa 6 maanden) voordat de cortenstalen plantenbakken de kenmerkende kleur hebben. Dit proces kun je eenvoudig versnellen door de cortenstalen plantenbak te behandelen met onze roestversneller. Wil je meer lezen over cortenstalen plantenbakken? Lees dan ons blog over alle voordelen en nadelen van cortenstalen plantenbakken.

 

Het maakt dus niet uit waar je naar op zoek bent. Een ronde cortenstalen plantenbak voor je winkel? Of liever een strakke vierkante plantenbakken van Cortenstaal voor in je tuin? Het is allemaal mogelijk!

Vullen van een bloembak van cortenstaal

Belangrijk om te weten is dat onze Cortenstalen plantenbakken anders gevuld moeten worden dan plantenbakken. Normaal gesproken raden wij aan om de plantenbakken te vullen met hydrokorrels. In het geval van Cortenstaal is het verstandiger om de plantenbakken te vullen met grind, vervolgens een laag antiworteldoek en daarop de potgrond. Hydrokorrels zouden de plantenbak namelijk te lang vochtig kunnen houden waardoor het roestproces niet stopt. 

Een ander belangrijk aandachtspunt is dat de cortenstalen plantenbakken de eerste tijd na een regenbui roestwater af kunnen geven. Om te voorkomen dat het roestwater op je straatwerk terechtkomt, kun je de plantenbakken de eerste tijd even op een losse tegel plaatsen. 

Levertijd cortenstalen plantenbakken

Wij maken alle bloem- en bomenbakken zelf. De levertijd is circa 2 weken en we bezorgen vanaf € 150 gratis de cortenstalen bloembakken gratis bij u thuis.

Wieltjes onder Cortenstalen bloembakken

Het is bij de meeste modellen mogelijk om wieltjes te laten plaatsen onder je cortenstalen plantenbak. Dit is wenselijk wanneer je de plantenbak frequent wilt verplaatsen, bijvoorbeeld op een terras of voor een winkel of kantoor. De wieltjes worden geplaatst op een verhoogde bodem, hierdoor is slechts een klein deel van de wieltjes zichtbaar. De wieltjes hebben een draagkracht tot 450kg.