Vierkante bloembakken

De vierkante bloembakken / bomenbakken van VuuR zijn gemaakt van Cortenstaal A. Standaard voorzien van dubbel zetting voor een robust uiterlijk, pootjes en waterafvoer in de bodem. Als optie kunt u deze ook bestellen zonder bodem. Andere optie's zijn wielen en hoge poten om te verplaatsen met een heftruck.

 

Vanzelfsprekend kunnen wij alles voor u op maat maken. Ook dat doen de mannen van VuuR in ons staalatelier. 

Vierkante cortenstaal plantenbakken kopen?

Ons assortiment met vierkante cortenstalen plantenbakken is zeer uitgebreid. Je vindt hier plantenbakken vanaf 30 cm. De vierkante plantenbakken hebben we in verschillende vormen: hoge vierkante plantenzuilen, kleine en grote lage vierkante modellen en kleine en grote kubussen. Onze cortenstaal plantenbakken en bloembakken zijn geschikt voor in je achtertuin, maar ook in je voortuin staan ze bijvoorbeeld prachtig. Of plaats ze als eyecatcher op je bedrijfsterrein.

Waarom kiezen voor een vierkante cortenstaal plantenbak of bloembak?

De vierkante cortenstaal plantenbakken en bloembakken worden ieder jaar steeds populairder en dat is niet zo vreemd ook! Deze robuuste vierkante plantenbakken zijn ontzettend sterk en duurzaam. Daarnaast is een vierkante cortenstaal plantenbak ook nog eens onderhoudsvriendelijk. Zo hoef je er weinig naar om te kijken, ook in de winter. Cortenstaal plantenbakken en bloembakken nemen geen vocht of water op, waardoor ze vorstbestendig zijn. Zo kun je ze met een gerust hart in de winter buiten laten staan.

Vierkante cortenstalen plantenbak met wielen

Hoe handig is het wanneer je jouw vierkante cortenstaal plantenbak kunt verrijden? Je kunt onder de vierkante cortenstaal plantenbakken wielen laten monteren. Deze wielen worden dan verzonken gemonteerd. Dit houd in dat de bodem iets hoger in de plantenbak komt te liggen waardoor je de wielen bijna niet ziet zitten. 


Het is bij vierkante cortenstaal plantenbakken tot een gewicht tot 1000 kilo om wielen te laten monteren. Dankzij de wielen onder de plantenbak kun je de plantenbak voorzichtig verplaatsen. 

Laat je vierkante plantenbak op maat maken

Staat je maat er niet helemaal tussen? De mannen van VuuR kunnen alle afmetingen maken. De levertijd bij maatwerk plantenbakkendoen we ook binnen 3 weken.

Het laten roesten van de vierkante cortenstalen plantenbakken

Wanneer je de vierkante plantenbakken van ons ontvangt hebben ze nog niet hun kenmerkende roestbruine kleur. Dit roestproces heeft ongeveer 4 tot 6 maanden nodig. Het roestproces is afhankelijk van diverse factoren, zoals regen, wind en luchtvochtigheid. Je kunt het roestproces ook versnellen, bijvoorbeeld door de plantenbak of bloembak in te sprayen met water en zout.